Autosedačka Maple: foto Thule

Nejbezpečnější dětská autosedačka: od Thule

24. 10. 2024

Výsledky testů dětských autosedaček od německé organizace ADAC patří k těm nejrelevantnějším. Nové autosedačky od švédské značky Thule získaly nejlepší hodnocení v bezpečnosti a kvalitě v prestižním podzimním testu dětských autosedaček ADAC.

Thule_ADAC_GER
Autosedačka Maple: foto Thule

Dětská autosedačka Thule Maple v kombinaci se základnou Thule Alfi získala vítězné hodnocení v předním evropském nezávislém testu dětských autosedaček. Konkrétně dosáhla celkového hodnocení 1,6.

Toto uznání udělené konsorciem pro spotřebitelské testy vedeným organizacemi ADAC a Stiftung Warentest, představuje debut společnosti Thule na trhu s produkty pro dětskou bezpečnost.

Thule Maple a Thule Alfi vynikly bezpečností při nárazu a svou ergonomií a rodičům tak poskytují důvěryhodnou a vysoce efektivní možnost ochrany dětí na cestách.

Autosedačka: foto Thule
Autosedačka: foto Thule

Výsledek testu také vyzdvihuje výjimečně snadné používání, pro které byly autosedačky Thule navrženy. To zásadně zvyšuje pasivní bezpečnost tím, že je pokaždé zajištěna správná instalace a použití.

Závazek k bezpečnosti a inovacím v Thule Test Center™

Při vývoji Thule Maple a Thule Alfi sehrálo klíčovou roli nejmodernější crashtestové centrum Thule. Produkty prošly přísným testováním, aby splňovaly nejvyšší standardy pro zajištění funkčnosti i v těch nejnáročnějších podmínkách. Tým designérů a expertů v oboru inženýrství dokázal, že bezpečnost a pohodlí lze kombinovat v produktu, který přináší vynikající výsledky v reálných situacích.

Kolik stojí nová autosedačka od Thule

Autosedačky Thule budou uvedeny na trh v polovině listopadu s doporučenou prodejní cenou 6 990 Kč za Thule Maple a 7 390 Kč za isofixovou základnu Thule Alfi.

Sdílet článek:

Internetový magazín Žena v autě vydává vydavatelství Srdce Evropy s.r.o., Bořivojova 17, Praha 3, Tel. : +420 222 726 364 | Napište nám | Redakce | Cookies | Ochrana osobních údajů © 2018