Symbioz: foto Renault

Novinka od Renaultu: Symbioz

25. 9. 2024

Rozhodnutí, jaké auto vybrat je opět složitější. Na trhu je další pohledný crossover. Renault Symbioz přijíždí s pěkným designem, šikovnými technologiemi a kufrem o objemu 624 litrů. To je lákavá nabídka i pro ženy-řidičky.

Symbioz: foto Renault
Symbioz: foto Renault

Celkem 4,4 metry dlouhý Symbioz posiluje zastoupení značky Renault v segmentu crossoverů. Doplňuje řadu modelů Captur a Austral.

Nové logo Renault je přítomné jak na mřížce chladiče, tak v grafické animaci. Vodorovně protažené světlomety dodávají autu pronikavý vzhled. Přední a zadní část vozu obsahuje elegantní hrany, které lámou světlo a podtrhují obrysy vozu. Paleta barev zahrnuje sedm odstínů, včetně nové zářivé modré Mercure.

Interiér vozu je navržen s ohledem na pohodlí a moderní technologické prvky. Interiér působivě prosvětluje skleněná střecha Solarbay s nastavitelnou průhledností. Ta umožňuje přirozené osvětlení a nabízí možnost regulace světla.

Tento prvek, společně s pokročilým multimediálním systémem OpenR Link, který integruje služby Google, přináší vysokou úroveň konektivity a zábavy na palubě.

Symbioz: foto Renault
Symbioz: foto Renault

Důraz na bezpečnost zvyšuje komfort jízdy a přispívá k sebevědomí za volantem. Renault Symbioz může být vybaven až 29 bezpečnostními asistenty, jako je systém autonomního řízení druhé úrovně a inteligentní přizpůsobení rychlosti.

Symbioz je nový rodinný vůz, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň úsporný v provozu. Váží necelých 1 500 kg a je vybaven hybridním pohonným ústrojím E-Tech full hybrid  145. Ideální pro úspornou jízdu po dálnicí a ve městě, kde může jezdit až 80 % času plně na elektřinu.

Sdílet článek:

Více na webu Renault

Internetový magazín Žena v autě vydává vydavatelství Srdce Evropy s.r.o., Bořivojova 17, Praha 3, Tel. : +420 222 726 364 | Napište nám | Redakce | Cookies | Ochrana osobních údajů © 2018