Miracle Pure makeup - foto Max Factor

Co v kabelce nesmí chybět

29. 8. 2024

Vyživující make-up, kolagen, hyaluron a péče v jednom. Místo řady výrobků můžete s sebou v kabelce nosit jednu zázračnou lahvičku. Představujeme pečující řadu Miracle Pure od Max Factor.

Miracle Pure je prvním make-upem od Max Factor obsahuje 89 % pečujících a vyživujících látek, unikátní kolagenový komplex a kyselinu hyaluronovou pro posílení přirozené pružnosti pleti. Hydratační komplex pak zajistí hydrataci po dobu až 24 hodin.

Snímek obrazovky 2024-07-31 v 9.46.35
Miracle Pure makeup – foto Max Factor

Stačí jediná kapka tohoto malého zázraku pro přirozené oživení unavené pleti bez zbytečného zatížení. Vybrat si můžete ze šesti středně krycích a vrstvitelných odstínů, které chytře skryjí případné nedokonalosti pleti.

V harmonii s make-upem byl navržen i tekutý hydratační korektor Miracle Pure, který díky svému lehkému složení a pečujícím ingrediencím pleť rozjasní a redukuje viditelné linie i menší vrásky.

Tato novinka skvěle ladí s každým tónem pleti a vydrží bezchybný po celý den. Jedinečné složení obohaceném o vitamin C, kyselinu hyalurunovou, peptidy a antioxidanty navíc poskytne vaší pokožce až 24hodinovou hydrataci. Vybírat můžete ze 3 odstínů. 

Dopřejte své pleti péči a krásu v jednom kroku s novinkami Miracle Pure od Max Factor.

Sdílet článek:

Internetový magazín Žena v autě vydává vydavatelství Srdce Evropy s.r.o., Bořivojova 17, Praha 3, Tel. : +420 222 726 364 | Napište nám | Redakce | Cookies | Ochrana osobních údajů © 2018