foto: Sky Bridge Dolní Morava

Tip na výlet do přírody

26. 7. 2024

Toužíte po nezapomenutelném zážitku se svým partnerem? Zajeďte si na Magic Sky Night na Dolní Moravě. Tři letní sobotní večery se otevírá Sky Bridge 721 a Stezka v oblacích, a vy si tak můžete užít opravdovou noční romantiku na horách.

Sky-Bridge-721-IV
foto: Sky Bridge Dolní Morava

Daleko mimo světelný smog, s magickým osvětlením obou hvězdných dominant a hvězdářským programem se můžete kochat zázraky přírody i architektury.

Sky Bridge 721 vás provede nad hluboké údolí a pod široká nebesa a na Stezce v oblacích vás k vychutnávání nočních zážitků doprovodí podmanivá hudba.

Pro děti bude připravený vesmírný animační program a večer můžete uzavřít v panoramatické restauraci Skalka s živou hudbou, třeba se sklenkou něčeho dobrého.

Restaurace Skalka
foto: restaurace Skalka

Magic Sky Night si užijete už zítra, tzn. 27. července a pak 10. a 28. srpna.

Prázdninové pátky budou patřit dětem v rámci Mamutíkova nočního dobrodružství, kde se v Mamutíkových parcích setkají s postavami z filmu Alenka v říši divů a budou plnit hravé úkoly.

Přijeďte na Dolní Moravu a zažijte léto plné dobrodružství a nezapomenutelných chvil!

Sdílet článek:

Internetový magazín Žena v autě vydává vydavatelství Srdce Evropy s.r.o., Bořivojova 17, Praha 3, Tel. : +420 222 726 364 | Napište nám | Redakce | Cookies | Ochrana osobních údajů © 2018